' 10-års Jubilæum – Motorious Copenhagen
Vælg Click&Collect eller få fri fragt over 500,-

10-års Jubilæum

Motorious inviterer til 10-års jubilæum, torsdag d.9/6-22, 14:00-20:00 i Kødbyen. Det foregår i Motorious lokaler på Flæsketorvet 34, hvor der vil blive serveret øl på flaske, vand på dåse, og slikkepinde på pind.

Motorious startede som et baggårdsprojekt i de nu nedrevne Slagtergårde, med fokus på motorcykler og beklædning til motorcyklister. Der blev også holdt en del events som hurtigt trak en skare af mennesker der nød den afslappede og løsslupne atmosfære - gemt langt væk i den brostensbelagte baggård i Storm P.’s barndomshjem på Enghavevej 10.

Med tiden blev projektet til en rigtig butik, med betalende kunder og Koda-aftale - men udfordringerne var mange, mest af alt truslen om opsigelse af lejemålet grundet kommunens salg af grunden til en privat entreprenør der tænkte at ejerlejligheder ville være bedre end de gamle Slagtergårde fra 1867. På trods af stor folkelig opbakning fraflyttede Motorious Enghavevej 10 i 2018.

Det lykkedes efter en sej kamp og mange overvejelser at få et lejemål i Kødbyen, og med nye lokaler fulgte også nye muligheder. Fra de tidlige dage med fokus på mc-udstyr og tøj til motorcyklister, øgedes fokus nu til at være tøj til herrer generelt. Det lå naturligt i kortene fortsat at arbejde med kvalitet og gode varer, og med de nye lokaler på Kødbyens strøg-side, gratis parkering og et solidt kundegrundlag kunne Motorious nu hoppe helt ud i drømmen om at køre på med herreekvipering.

Stemningen er dog stadig den samme som på Enghavevej, og man bliver stadig budt en kop kaffe når man kommer indenfor i butikken. Der holder sikkert også en gammel motorcykel på p-pladsen, og det bliver der forhåbentlig ved med at gøre - og med kombinationen af ærlig service og oprigtig interesse føler vi at den 10-års rejse som butikken har været på er landet et rigtig godt sted. Et sted hvor det fortsat er ejerne der til daglig passer butikken, og fortsat tilbyder kompetent rådgivning og mødes med mennesker med interesse for kvalitet og stil.

Mvh
Jacob-Ole, Martin, L.A., Morten, Ronni, Viktor, Vega, Kasper

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Som en del af vores abonnenter får du tilbud, kampagner og info om events direkte til din indbakke. Og som en bonus får du 5% rabat på din næste ordre.

da