' Din mening betyder noget for os. – Motorious Copenhagen
Vælg Click&Collect, 'Samme-dag'-levering eller forsendelse med gratis returnering.

Din mening betyder noget for os.

Siden foråret 2020 har nærmest intet været som det plejer - på nær den uændrede opbakning fra alle vores fantastiske kunder.

 

Vi savner jer. Vi savner at få besøg af jer og vi ser frem til dagen, hvor vi igen må byde på kaffe, øl og røverhistorier i butikken.

 

Både nye og tilbagevendende ansigter, har været afgørende støtter til butikken - særligt via webshoppen i denne tid, hvor vi desværre ikke kan invitere jer indenfor i varmen.

 

Mens vi venter, vil vi gerne blive endnu bedre, så vi kan give jer og fremtidige kunder den bedst mulige oplevelse.

 

Derfor vil vi ydmygt opfordre til at I bidrager med jeres feedback i form af en anmeldelse, hvor I meget gerne må tildele stjerner og sætte et par ord på jeres oplevelse hos os... det kan f.eks være kundeservice, kvalitet, hjælp til købet, eller andet du gerne vil dele.

 

Ved spørgsmål, er man som altid meget velkommen til at kontakte os pr. mail eller telefon på +45 25121095

 

Som en ekstra tak til jer, der vælger at bruge jeres tid på dette, er I med i lodtrækningen om et Motorious gavekort til en værdi af 1000kr.

 

Man kan skrive anmeldelser på: 

 

TrustPilot, Facebook og Google, eller man kan gå på motorious.dk og lave en anmeldelse af et specifikt produkt hvis man vil dele sine erfaringer på den måde.

 

Det eneste man skal gøre for at deltage i lodtrækningen, er at sende en mail til info@motorious.dk med navn, tlf.nummer og et link til den anmeldelse man har lavet.

 

Man er selvfølgelig velkommen til at lave en anmeldelse alle de steder man kan, men én anmeldelse er tilstrækkeligt for at deltage.

 

Vi håber I har lyst til at deltage og endnu engang...tusind tak fordi I har støttet vores butik.

 

Kh

Motorious

 

1. Lav en anmeldelse

Når du har lavet din anmeldelse skal du sende dit navn, telefonnummer og et link til din anmeldelse til info@motorious.dk, så deltager du i lodtrækningen om et gavekort på kr.1.000,- Vi trækker en vinder 15/3-21, som får direkte besked. Der er 1 lod pr. person.

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Som en del af vores abonnenter får du tilbud, kampagner og info om events direkte til din indbakke. Og som en bonus får du 10% rabat på din næste ordre.

Dansk da