' Tips til støvlepleje – Motorious Copenhagen
Vælg Click&Collect eller få fri fragt over 500,-

Tips til støvlepleje

Red Wings robuste såler, førsteklasses læder, tredobbelte syninger og Goodyear welt-konstruktion arbejder alle sammen om at lave kvalitetsstøvler, der holder hele livet. Det tager mere end 230 trin at håndlave hvert par Red Wing-sko, men det tager kun tre trin at holde dem rene, konditionerede og beskyttede. Aktiv vedligeholdelse af læder er den mest effektive måde at sikre integritet og lang levetid på.

Oliegarvet læder er lavet med minimale efterbehandlingsmaterialer, som skaber et markant naturligt udseende og følelse. Oliegarvet læder er usædvanligt holdbart og er blevet brugt til at bygge utallige Red Wing-stile gennem årene. Det er vand-, plet- og svedafvisende.

1. RENGØR: Brug varmt vand og en børste til at fjerne snavs fra fodtøj. Tør med en klud. På stærkt snavsede områder påføres Foam Leather Cleaner med en klud eller børste. Tør rengøringsmidlet af med en fugtig klud og lad læderet tørre.

2. TILSTAND: Påfør et let, jævnt lag All Natural Boot Oil, Mink Oil eller All Natural Leather Conditioner på læderet med fingre, klud eller svamp. Korrekt konditionering holder læder sundt og forlænger fodtøjets levetid.

3. BESKYT: Let dug fodtøj med læderbeskytter seks til otte tommer væk fra læderet i en fejende bevægelse. Læderbeskytter giver et skjold mod snavs og fugt. Det vil ikke gøre fodtøj mørkere.

---

Roughout og Nubuck læder er skabt ved hjælp af en omvendt ruskindsteknik. Mange garverier deler og tynder huder for at skabe ruskind, men Red Wing-garveriet bruger simpelthen den anden side af skindet. Dette giver os mulighed for at skabe smukt ru og nubuck læder uden tab af holdbarhed.

1. RENGØR: Brug Cleaner Bar fra Roughout/Nubuck Cleaner Kit på snavset område af fodtøj. Hvis pletten fortsætter, skal du væde Cleaner Bar og gentage. Lad læderet tørre og brug børsten til at genoprette læderets lur.

2. TILSTAND: Påfør let minkolie på Muleskinner-læder. Mink Oil gør læder mørkere og bør kun bruges sparsomt. Lad læderet tørre. Alt andet Roughout- og Nubuck-læder kræver ikke konditionering.

3. BESKYT: Let dug fodtøj med læderbeskytter seks til otte tommer væk fra læderet i en fejende bevægelse. Læderbeskytter giver et skjold mod snavs og fugt. Det vil ikke gøre fodtøj mørkere.

---

Glat forarbejdet læder har en poleret overflade, der viser dens skønhed og kvalitet. Glat forarbejdet læder er lavet udelukkende af huder af topkvalitet og bruges til at bygge premium Red Wing Heritage-stile. Dette læder kræver mere specialiseret pleje og opmærksomhed.

1. RENS: Brug en hurtig undersøgelse med nogle få ugers mellemrum for at afgøre, om læderet trænger til vedligeholdelse. Brug varmt vand og en blød børste til at fjerne fastsiddende snavs. Brug derefter en ren, tør klud til at tørre overskydende snavs væk.

2. TILSTAND: Påfør lædercreme eller neutral støvlecreme på ethvert glatbehandlet læder for at fugte læderet uden at blive mørkere og forstærke vandtætheden. Støvlecremer i sort, brun eller bordeaux kan bruges til at dække skrammer på tilsvarende læderfarve.

3. BESKYTT: Tilføj ekstra beskyttelse for at bevare dit fodtøj. Let dug fodtøj med læderbeskytter seks til otte tommer væk fra læderet i en fejende bevægelse. Læderbeskytter giver et usynligt skjold mod fugt, snavs, olie og mudder. Det vil ikke gøre fodtøj mørkere. 

 

---

Se alle Red Wing Sko her

Se alle Boot Care-produkter her

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Som en del af vores abonnenter får du tilbud, kampagner og info om events direkte til din indbakke. Og som en bonus får du 5% rabat på din næste ordre.

da