Gå videre til indhold

Om os

Motorious er en butik, der hovedsageligt sælger klassisk herreekvipering.

Man kan få jakker, T-shirts, bukser/jeans, sko og skjorter fra mærker som Red Wing, Nudie, SNS Herning, Baracuta, Birkenstock, Eat Dust, EDWIN, Filson, GoldTop, Hansen, Hemen Biarritz, Hestra, Karhu, Klitmøller, Manifattura, Ondura Durable Goods, Pike Brothers, Stetson m.fl.

Derudover sælger vi mc-udstyr i form af diskret og afslappet med sikkert køretøj, samt hjelme med et retro-feel.

Motorious blev etableret i 2012, i de gamle slagterier bygget i 1864 på Enghavevej 10 i København. Bygningerne er nu revet ned, men vi nåede at få 6 gode år i de gamle bygninger.

Vores nye placering er i Meatpacking-distriktet, hvor vi har været siden 2018. Det er et meget livligt kvarter, som også giver mulighed for nem og gratis parkering foran butikken - hvilket gør det til en god destination for motorcykelkørere.

Vi sælger varer af høj kvalitet, der holder i lang tid. Vi prioriterer varer, der er fremstillet med bæredygtighed i fokus, og vi ønsker at opbygge et godt samarbejde med både vores kunder og vores leverandører. Vi forsøger at have et højt serviceniveau og en god dialog med vores kunder.

Vi afholder en række arrangementer, og generelt forsøger vi at skabe en atmosfære af åbne arme og gode stunder. Kig endelig forbi og sig hej.

Med venlig hilsen,

Jacob-Ole, L.A., Chopper-Martin, Ronni Bronson, Victor, Kasper, Vega.

Motorious ApS
Flæsketorvet 34
1711 København V
Danmark

info@motorious.dk
+45 2512 1095
www.motorious.dk

Din indkøbskurv er tom

Tilbage til butikken