Gå videre til indhold

Sprog

Servicevilkår, herunder betalingsoplysninger, privatlivspolitik, forsendelsespriser og refusionspolitik

Denne side beskriver servicevilkår, herunder betalingsoplysninger, privatlivspolitik, forsendelsespriser og refusionspolitik

- 30 dages returret.

- Fri forsendelse og returneringer i DK ved køb over dkr 500,- **)

- Vi sigter efter at afsende samme dag.

- Spørgsmål? Kontakt os på +45 25121095 eller info@motorious.dk

*) Der vedlægges ikke automatisk et returlabel pga omkostninger/miljøhensyn og fordi vores kunder i 98% af tilfældene er tilfredse med deres vare. Hvis man ønsker at returnere en vare, så skal man sende en email med ordrenummer til info@motorious.dk og bede om en returlabel som man modtager på email. Alternativt kan man, når man lægger ordren, anmode om et fysisk returlabel der vedlægges forsendelsen. Dette gøre ved at skrive "Returlabel" i kommentarfeltet ved check-out.

---


Tilbagebetalingspolitik

Vores refusionspolitik varer 30 dage fra din modtagelse af de købte varer. Hvis der er gået 30 dage siden dit køb, kan vi desværre ikke tilbyde dig refusion eller bytte.

For at være berettiget til en returnering skal din vare være ubrugt og i samme stand som du modtog den. Den skal også være i den originale emballage. Nedenfor vedrører ombytninger (garanti).

Flere varetyper er undtaget fra at blive returneret, inklusive en hvilken som helst vare, der sælges som brugt. Forgængelige varer som mad, blomster, aviser eller magasiner kan ikke returneres. Vi accepterer heller ikke produkter, der er intime eller hygiejne-varer, farlige materialer eller brandfarlige væsker eller gasser.

Yderligere varer, der ikke kan returneres:

- Udsalgsvarer (Kun varer med almindelige priser kan refunderes, desværre kan udsalgsartikler ikke refunderes eller byttes)
- Elektronik-varer
- Gavekort og tilgodehavender
- Downloadbare softwareprodukter
- Nogle produkter til sundhed og personlig pleje
- Bøger med åbenlyse tegn på brug
- CD, DVD, VHS-bånd, software, videospil, kassettebånd eller vinylplade, der er åbnet
- Enhver vare, der ikke er i sin oprindelige tilstand, er beskadiget eller mangler dele af grunde, der ikke skyldes vores fejl
- Enhver vare, der returneres mere end 30 dage efter levering
- Drikkevarer af enhver art

For at fuldføre din returnering kræver vi en kvittering eller et købsbevis.

Send ikke dit køb tilbage til producenten.

Dansk lov forbyder salg af alkohol til mindreårige (alle under 18 år).

Refunderinger

Når din returnering er modtaget og inspiceret, sender vi dig en e-mail for at give dig besked om, at vi har modtaget din returnerede vare. Vi vil også underrette dig om godkendelse eller afvisning af din refusion.

Hvis du er godkendt, behandles din refusion, og en kredit vil automatisk blive anvendt på dit kreditkort eller den oprindelige betalingsmetode inden for et bestemt antal dage. Hvis der ikke findes et kreditkort, eller hvis denne type refusion ikke finder anvendelse, vil du blive bedt om at indsende dit bankkontonummer (I Danmark) eller dit internationale bankkontonummer eller IBAN (uden for Danmark), hvorefter din refusion overføres inden for 14 dage.

Forsinket eller manglende refusion

Hvis du endnu ikke har modtaget en refusion, skal du først kontrollere din bankkonto igen.

Kontakt derefter dit kreditkortselskab, det kan tage lidt tid, før din refusion officielt offentliggøres.

Kontakt derefter din bank. Der er ofte noget behandlingstid, før der refunderes en refusion.

Hvis du har gjort alt dette, og du stadig ikke har modtaget din refusion endnu, bedes du kontakte os på webshop@motorious.dk.

Ombytninger (garanti)

Vi erstatter eller udskifter kun genstande under garanti inden for en periode på 2 år og i henhold til Købeloven, hvis de købte genstande er defekte eller beskadigede. Sidstnævnte gælder ikke i tilfælde af, at de købte genstande er skyld i fejl, mangler eller skader forårsaget af forkert betjening, brug eller vedligeholdelse eller produktet / varen eller tjenesterne. Hvis du har brug for at udveksle en vare for den samme vare, så send os en e-mail på webshop@motorious.dk og send din vare til: Flæsketorvet 34 Copenhagen V DK 1711. Hvis erstatning, udskiftning eller returnering er under garanti, skal du sende varerne igen til Motorisk på ovennævnte adresse, og vi vil naturligvis inddrive dine forsendelsesomkostninger.

Enhver juridisk meddelelse eller klage kan e-mailes på ovennævnte adresse hos Motorious.

Fortrydelsesret

Fuld retureret gælder inden for 30 dage og gives på varer, der er købt i Motorious webshop.

Perioden tælles fra den dag, du modtager de bestilte varer.

For ordrer sendt til Danmark: Returomkostninger skal dækkes af dig selv ved køb for beløb under dkr 500,-. Ved køb over dkr 500,- kan man bede om et returlabel som vi betaler.

For ordrer sendt ud af Danmark: Her dækkes returomkostningerne af køber.

Annullering skal meddeles Motorious senest 14 efter købet og fra aflysningen, og du skal returnere alle annullerede varer inden for 14 dage efter din annullering.

Meddelelsen skal gives pr. Mail på webshop@motorious.dk. I din meddelelse skal du fortælle os klart, at du ønsker at udøve din afbestillingsret.

Du er kun ansvarlig for forringelse af værdien på varen på grund af anden håndtering end hvad der er nødvendigt for at bestemme varens art, egenskaber og måde. Med andre ord - du kan prøve produktet på samme måde, som hvis du prøvede det i en fysisk butik.

Hvis varen testes ud over det, der er beskrevet ovenfor, betragter vi varerne som brugt, hvilket betyder, at i tilfælde af returnering af dit køb, vil kun en del eller intet af ​​købsprisen vil blive returneret, afhængigt af varens kommercielle værdi.

For at modtage det fulde køb, skal du gøre det samme, som du kan i en fysisk butik. Du skal teste produktet, men ikke tage det i reel brug.

Klager - oversigt og links:
Hvis du har nogen klage over et produkt, der er købt fra vores webshop, så fortæl os det først, inden der foretages yderligere og andre handlinger.

Andre klager, som vi ikke kan løse sammen, kan muligvis sendes til:

Konkurrence- og forbrugerstyrelsens center for klager

Carl Jacobsens Vej 35

DK-2500 Valby

Link: www.forbrug.dk

Hvis du er en forbruger, der har bopæl i et andet EU-land, kan du oplyse om din klage i EU-kommissionens online klageplan.

Platformen kan findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Hvis du sender en klage her, bedes du give os vores e-mail-adresse: webshop@motorious.dk

Gaver

Hvis varen blev markeret som en gave, når den blev købt og sendt direkte til dig, modtager du en gavekredit for værdien af ​​dit retur. Når den returnerede vare er modtaget, sendes et gavekort til dig.

Hvis varen ikke blev markeret som en gave, da den blev købt, eller gavegiveren havde sendt ordren til sig selv for at give dig senere, sender vi en tilbagebetaling til gavegiveren, og han vil vide, at du har returneret varen.

Gavekort & tilgodehavender

Betingelserne for køb af gavekort og andre tilgodehavender er som følger: Du kan altid bruge et gavekort eller et tilgodehavende udstedt af Motorious i vores butik eller vores webshop på www.motorious.dk. Gavekort og tilgodehavender er gyldige højst tre (3) år fra datoen for udstedelsen af ​​Motorious, og ingen af ​​disse kan ombyttes til kontanter.

Forsendelse

For at returnere dit produkt, skal du sende dit produkt til: Motorious ApS, Flæsketorvet 34 København V DK 1711 - Danmark

Du er ansvarlig for at betale for dine egne forsendelsesomkostninger for returnering af din vare. Forsendelsesomkostninger refunderes ikke. Hvis du modtager en refusion, trækkes omkostningerne ved returforsendelse fra din refusion.

Afhængig af hvor du bor, kan den tid, det kan tage for dit udvekslede produkt at nå dig, variere.

Hvis du sender en vare over € 50, skal du overveje at bruge en sporbar forsendelsesservice eller købe forsendelsesforsikring. Vi garanterer ikke, at vi modtager din returnerede vare.

-----

Betaling

Vi accepterer Paypal-betalinger såvel som udvalgte kreditkort. Når du tjekker ud, skal du ledes til en side, der lader dig enten logge ind på din Paypal-konto eller blot betale med ethvert større kreditkort: MasterCard, Visa, Dankort, Discover, American Express osv.

Vi opkræver ikke betalingen, før ordren er klar til afsendelse.

Vi får ikke adgang til betalingsoplysninger, og vi lagrer heller ikke, bruger eller på nogen måde kommer i kontakt med følsomme oplysninger. Dette håndteres alt af PayPal, både til PayPal-betalinger og også for enhver kreditkortbetaling.

PayPal-tjenesten, vi bruger, kaldes "PayPal Express Checkout", som giver kunderne mulighed for at bruge deres PayPal-konto som et alternativ til deres kreditkort. Du kan foretage køb uden at angive fakturerings-, forsendelses- og kreditkortoplysninger, da disse oplysninger allerede er gemt hos PayPal.

Forsendelsespriser

Vi sender normalt inden for 1-2 dage. Se dine specifikke forsendelsesomkostninger ved check-out

Europa uden for EU: Priserne varierer, og nogle lande kan vi ikke sende til, men du er velkommen til at bede om et tilbud på din adresse ved at specificere, hvilket produkt og hvor du vil have det sendt. Send anmodningen til info@motorious.dk

Vi arbejder på at få forsendelsesomkostningerne ned og giver dig besked, så snart vi har løst dem til andre lande end Danmark. For Danmark er fragtforsendelse gratis ved køb over 500 kr., - hvilket er et beløb, som vi muligvis også kan sænke på et tidspunkt.

Vi afsender i øjeblikket flatrate til forskellige dele af verden, medmindre andet er angivet i produktbeskrivelsen, som hovedsageligt vedrører forsendelse af motorcykler, motorer eller andre specialgenstande på grund af vægt, hastighed eller andre forhold, der kræver en anden forsendelsesproces.

Vi accepterer ikke returnering af genstande mærket "brugt" eller elektrisk. Se refusionspolitik for mere information.

Bemærk, at vi ikke sender web-ordrer med det sædvanlige 1-2 dages respons i helligdage osv.

Bemærk, at vi ikke sender alkohol til følgende lande (men ikke begrænset til) på grund af disse lande lokale toldmæssige restriktioner for alkohol: Sverige, Finland, Norge.

SERVICESVILKÅR

-----

OVERSIGT

Denne hjemmeside drives af Motorious Aps. Overalt på siden refererer udtrykkene “vi”, “os” og “vores” til det Motorious Aps. Motorious Aps tilbyder dette websted, inklusive al information, værktøjer og tjenester, der er tilgængelige fra dette websted til dig, brugeren, under forudsætning af, at du accepterer alle vilkår, betingelser, politikker og meddelelser, der er anført her.

Ved at besøge vores site og / eller købe noget fra os, engagerer du dig i vores "Service" og accepterer at være bundet af følgende vilkår og betingelser ("Servicevilkår", "Vilkår"), herunder disse yderligere vilkår og betingelser og politikker henvist til heri og / eller tilgængelig med hyperlink. Disse servicevilkår gælder for alle brugere af webstedet, inklusive uden begrænsning brugere, gæster, leverandører, kunder, købmænd og / eller bidragydere af indhold.

Læs disse servicevilkår omhyggeligt, før du går ind på eller bruger vores websted. Ved at få adgang til eller bruge nogen del af webstedet, accepterer du at være bundet af disse Servicevilkår. Hvis du ikke accepterer alle vilkår og betingelser i denne aftale, har du muligvis ikke adgang til webstedet eller nogen tjenester. Hvis disse servicevilkår betragtes som et tilbud, dækker accept udtrykkeligt  kun og udelukkende disse servicevilkår.

Eventuelle nye funktioner eller værktøjer, der føjes til den aktuelle butik, er også underlagt servicevilkårene. Du kan når som helst gennemgå den seneste version af Servicevilkårene på denne side. Vi forbeholder os ret til at opdatere, ændre eller erstatte enhver del af disse servicevilkår ved at sende opdateringer og / eller ændringer på vores websted. Det er dit ansvar at tjekke denne side med jævne mellemrum for ændringer. Din fortsatte brug af eller adgang til websitet efter udstationering af eventuelle ændringer udgør accept af disse ændringer.

Vores butik hostes på Shopify Inc. De giver os den online e-handelsplatform, der giver os mulighed for at sælge vores produkter og tjenester til dig.

Punkt 1 - VILKÅR FOR ONLINE BUTIK

Ved at acceptere disse servicevilkår repræsenterer du, at du mindst er majoritetsalder i din stat eller bopælsprovins, eller at du er majoritetsalder i din stat eller provins, og du har givet os dit samtykke til tillade nogen af ​​dine mindre forsørgede at bruge dette websted.

Du må ikke bruge vores produkter til ulovligt eller uautoriseret formål, og du må heller ikke i brugen af ​​Tjenesten overtræde love i din jurisdiktion (herunder, men ikke begrænset til, lov om ophavsret).

Du må ikke overføre nogen software-orme eller computer-virus eller nogen kode af destruktiv art, eller anden for form kode, software eller andet.

Overtrædelse eller overtrædelse af nogen af ​​betingelserne vil resultere i en øjeblikkelig opsigelse af dine tjenester.

Alle ordrer og kommunikation relateret hermed vil være på dansk eller engelsk.

Kun personer 18 år eller ældre, som ikke er under værgemål, kan afgive en ordre.

Priserne, der vises på vores hjemmeside inkluderer den lovpligtige merværdiafgift, men inkluderer ikke et leveringsgebyr.

Motorious accepterer Paypal-betalinger såvel som alle større kreditkort. Når du tjekker ud, skal du ledes til en side, der lader dig enten logge ind på din Paypal-konto. PayPal-tjenesten, vi bruger, kaldes "PayPal Express Checkout", som giver kunderne mulighed for at bruge deres PayPal-konto som et alternativ til deres kreditkort. Du kan foretage køb uden at angive fakturerings-, forsendelses- og kreditkortoplysninger, da disse oplysninger allerede er gemt hos PayPal. Hvis du blot betaler med et større kreditkort: MasterCard, Visa, Discover, American Express osv., denne service håndteres af ePay / Bambora.

PUNKT 2 - GENERELLE BETINGELSER

Vi forbeholder os retten til at nægte service til hvem som helst, af ​​enhver grund, til enhver tid.

Du forstår, at dit indhold (ikke inklusive kreditkortoplysninger), kan overføres ukrypteret og involverer (a) transmissioner via forskellige netværk; og (b) ændringer for at overholde og tilpasse sig tekniske krav til tilslutning af netværk eller enheder. Kreditkortoplysninger krypteres altid under overførsel over netværk.

Du accepterer ikke at gengive, kopiere, sælge, videresælge eller udnytte nogen del af Tjenesten, brug af Tjenesten eller adgang til Tjenesten eller nogen kontakt på det websted, gennem hvilket tjenesten leveres, uden udtrykkelig skriftlig tilladelse fra os.

De overskrifter, der bruges i denne aftale, er kun medtaget for nemheds skyld og vil ikke begrænse eller på anden måde påvirke disse betingelser.

PUNKT 3 - Nøjagtighed, fuldstændighed og tidsplan for information

Vi er ikke ansvarlige, hvis oplysninger, der stilles til rådighed på dette websted, ikke er nøjagtige, komplette eller aktuelle. Materialet på dette websted er kun beregnet til generel information og bør ikke påberåbes eller bruges som det eneste grundlag for at tage beslutninger uden at konsultere primære, mere nøjagtige, mere komplette eller mere rettidige informationskilder. Al afhængighed af materialet på dette websted sker på din egen risiko.

Dette websted kan indeholde visse historiske oplysninger. Historisk information er nødvendigvis ikke aktuel og gives kun til din reference. Vi forbeholder os retten til at ændre indholdet på dette websted til enhver tid, men vi har ingen forpligtelse til at opdatere oplysninger på vores side. Du accepterer, at det er dit ansvar at overvåge ændringer på vores websted.

PUNKT 4 - ÆNDRINGER TIL TJENESTEN OG PRISER

Priserne for vores produkter kan ændres uden varsel.

Vi forbeholder os retten til når som helst at ændre eller afbryde Tjenesten (eller dele eller indhold deraf) uden varsel på ethvert tidspunkt.

Vi er ikke ansvarlige over for dig eller overfor tredjepart for ændringer, prisændringer, suspension eller ophør af Tjenesten.

PUNKT 5 - PRODUKTER ELLER TJENESTER

Visse produkter eller tjenester er muligvis udelukkende tilgængelige via webstedet. Disse produkter eller tjenester kan have begrænsede mængder og kan kun returneres eller byttes iht til vores returpolitik.

Vi har gjort alt for at få vist så nøjagtigt som muligt farver og billeder af vores produkter, der vises i butikken. Vi kan ikke garantere, at din computerskærms visning af farver er nøjagtig.

Vi forbeholder os ret, men er ikke forpligtet, til at begrænse salget af vores produkter eller tjenester til nogen person, geografisk region eller jurisdiktion. Vi kan udøve denne ret fra sag til sag. Vi forbeholder os ret til at begrænse mængderne af produkter og tjenester, vi tilbyder. Alle beskrivelser af produkter eller produktpriser kan ændres når som helst uden varsel, efter vores skøn. Vi forbeholder os retten til at afbryde ethvert produkt til enhver tid. Ethvert tilbud på ethvert produkt eller enhver tjeneste, der er foretaget på dette websted, annulleres, hvor det er forbudt.

Vi garanterer ikke, at kvaliteten af ​​produkter, tjenester, information eller andet materiale, der er købt eller opnået af dig, opfylder dine forventninger, eller at eventuelle fejl i tjenesten vil blive rettet.

PUNKT 6 - Nøjagtighed af fakturering og kontooplysninger

Vi forbeholder os ret til at afvise enhver ordre, du bestiller hos os. Vi kan efter eget skøn begrænse eller annullere de mængder, der er købt pr. Person, pr. Husstand eller pr. Ordre. Disse begrænsninger kan omfatte ordrer, der er placeret af eller under den samme kundekonto, det samme kreditkort og / eller ordrer, der bruger den samme fakturerings- og / eller leveringsadresse. I tilfælde af at vi foretager en ændring eller annullering af en ordre, kan vi forsøge at underrette dig ved at kontakte den e-mail og / eller faktureringsadresse / telefonnummer, der blev angivet på det tidspunkt, ordren blev foretaget. Vi forbeholder os retten til at begrænse eller forbyde ordrer, der efter vores eneste vurdering synes at være placeret af forhandlere, forhandlere eller distributører.

Du accepterer at give aktuelle, komplette og nøjagtige købs- og kontooplysninger for alle køb foretaget i vores butik. Du accepterer omgående at opdatere din konto og andre oplysninger, inklusive din e-mail-adresse og kreditkortnumre og udløbsdatoer, så vi kan gennemføre dine transaktioner og kontakte dig efter behov.

For mere detaljerede oplysninger, bedes du læse vores returpolitik.

PUNKT 7 - VALGFRIEVARER

Vi giver dig muligvis adgang til tredjepartsværktøjer, som vi hverken overvåger eller har kontrol over eller input til.

Du anerkender og accepterer, at vi giver adgang til sådanne værktøjer "som de er" og "som tilgængelige" uden nogen garantier, repræsentationer eller betingelser af nogen art og uden påtegning. Vi har intet ansvar overhovedet som følge af eller relateret til din brug af valgfri tredjepartsværktøjer.

Enhver brug af dig af valgfrie værktøjer, der tilbydes via webstedet, sker fuldstændigt på din egen risiko og skøn, og du skal sikre dig, at du er bekendt med og godkender de vilkår, som værktøjer leveres af den eller de relevante tredjepartsudbydere.

Vi kan også i fremtiden tilbyde nye tjenester og / eller funktioner via webstedet (inklusive frigivelse af nye værktøjer og ressourcer). Sådanne nye funktioner og / eller tjenester er også underlagt disse servicevilkår.

PUNKT 8 - LINKs MED TREDJEPARTER

Vist indhold, produkter og tjenester, der er tilgængelige via vores tjeneste, kan omfatte materiale fra tredjepart.

Tredjeparts-links på dette websted kan muligvis henvise dig til tredjepartswebsteder, der ikke er tilknyttet os. Vi er ikke ansvarlige for at undersøge eller evaluere indholdet eller nøjagtigheden, og vi garanterer ikke og har intet ansvar eller ansvar for tredjepartsmaterialer eller -websteder eller for andre materialer, produkter eller tjenester fra tredjepart.

Vi er ikke ansvarlig for skade eller skader i forbindelse med køb eller brug af varer, tjenester, ressourcer, indhold eller andre transaktioner, der er foretaget i forbindelse med tredjepartswebsteder. Gennemgå nøje tredjeparts politikker og praksis, og sørg for at forstå dem, før du udfører nogen transaktion. Klager, krav, bekymringer eller spørgsmål vedrørende tredjepartsprodukter skal rettes til tredjeparten.

PUNKT 9 - BRUGERKOMMENTARER, feedback OG ANDRE INDGIVELSER

Hvis du på vores anmodning sender visse specifikke indsendelser (for eksempel kommentar på indlæg eller konkurrence-svar) eller uden en anmodning fra os, sender kreative ideer, forslag, planer eller andet materiale, hvad enten det er online, via e-mail, med post eller andet (samlet, 'kommentarer'), accepterer du, at vi til enhver tid uden begrænsning kan redigere, kopiere, offentliggøre, distribuere, oversætte og på anden måde bruge dem på ethvert medium alle kommentarer, du sender til os. Vi er ikke under nogen forpligtelse (1) til at opretholde kommentarer i tillid; (2) at betale kompensation for eventuelle kommentarer; eller (3) for at svare på eventuelle kommentarer.

Vi har muligvis, men har ingen forpligtelse til, overvågning, redigering eller fjernelse af indhold, som vi vurderer efter vores skøn, er ulovlig, fornærmende, truende, injurierende, ærekrænkende, pornografisk, uanstændig eller på anden måde ubestridelig eller krænker nogen parts intellektuelle ejendom eller disse Servicevilkår .

Du accepterer, at dine kommentarer ikke krænker tredjeparts ret, herunder copyright, varemærke, privatliv, personlighed eller anden personlig eller ejendomsret. Du accepterer endvidere, at dine kommentarer ikke vil indeholde injurierende eller på anden måde ulovligt, misbrugende eller uanstændigt materiale, eller indeholde computervirus eller anden malware, der på nogen måde kan påvirke driften af ​​Tjenesten eller et relateret websted. Du må ikke bruge en falsk e-mail-adresse, foregive at være en anden end dig selv eller på anden måde vildlede os eller tredjepart med hensyn til oprindelsen af ​​kommentarer. Du er alene ansvarlig for alle kommentarer, du fremsætter og deres nøjagtighed. Vi påtager os intet ansvar og påtager os intet ansvar for eventuelle kommentarer sendt af dig eller tredjepart.

PUNKT 10 - PERSONLIGE OPLYSNINGER

Din indsendelse af personlige oplysninger gennem butikken styres af vores privatlivspolitik. For at se vores politik til beskyttelse af personlige oplysninger.

PUNKT 11 - FEJL, UNØJAGTIGHEDER OG UDLØB

Lejlighedsvis kan der være information på vores side eller i Tjenesten, der indeholder typografiske fejl, unøjagtigheder eller mangler, der kan relateres til produktbeskrivelser, priser, kampagner, tilbud, forsendelsesomkostninger for produktet, transittider og tilgængelighed. Vi forbeholder os ret til at rette eventuelle fejl, unøjagtigheder eller mangler og til at ændre eller opdatere oplysninger eller annullere ordrer, hvis oplysninger i Tjenesten eller på et beslægtet websted er unøjagtige på ethvert tidspunkt uden forudgående varsel (inklusive efter at du har afgivet din ordre) .

Vi påtager os ingen forpligtelse til at opdatere, ændre eller præcisere oplysninger i tjenesten eller på et beslægtet websted, herunder uden begrænsning, prisoplysninger, undtagen som krævet i loven. Ingen specificeret opdaterings- eller opdateringsdato, der er anvendt i Tjenesten eller på noget relateret websted, bør tages for at indikere, at alle oplysninger i Tjenesten eller på et tilknyttet websted er blevet ændret eller opdateret.

PUNKT 12 - FORBUDT BRUG

Ud over andre forbud som beskrevet i Servicevilkårene, er det forbudt dig at bruge webstedet eller dets indhold: (a) til ethvert ulovligt formål; (b) at anmode andre om at udføre eller deltage i ulovlige handlinger; (c) at overtræde internationale, føderale, provinsielle eller statslige forskrifter, regler, love eller lokale forordninger; (d) at krænke eller krænke vores immaterielle ejendomsrettigheder eller andres immaterielle rettigheder; (e) at chikanere, misbruge, fornærme, skade, ærekrænke, bagtale, forvirre, skræmme eller diskriminere på baggrund af køn, seksuel orientering, religion, etnicitet, race, alder, national oprindelse eller handicap; (f) at indsende falske eller vildledende oplysninger; (g) til at uploade eller transmittere vira eller anden type ondsindet kode, der vil eller kan bruges på enhver måde, der vil påvirke funktionaliteten eller driften af ​​Tjenesten eller på et beslægtet websted, andre websteder eller Internettet; (h) at indsamle eller spore andres personlige oplysninger; (i) til spam, phish, pharm, påskud, spider, crawl eller skrabe; (j) til ethvert uanstændigt eller umoralsk formål; eller (k) for at forstyrre eller omgå sikkerhedsfunktionerne på Tjenesten eller ethvert relateret websted, andre websteder eller Internettet. Vi forbeholder os retten til at afslutte din brug af Tjenesten eller ethvert relateret websted til krænkelse af forbudt brug.

PUNKT 13 - ANSVARSFRASKRIVELSE AF GARANTIER; ANSVARSBEGRÆNSNING

Vi garanterer ikke, repræsenterer eller garanterer, at din brug af vores service vil være uafbrudt, rettidig, sikker eller fejlfri.

Vi garanterer ikke, at de resultater, der kan opnås ved brug af tjenesten, vil være nøjagtige eller pålidelige.

Du accepterer, at vi fra tid til anden kan fjerne tjenesten i ubestemt tid eller annullere tjenesten til enhver tid uden varsel til dig.

Du accepterer udtrykkeligt, at din brug af eller manglende evne til at bruge tjenesten er på egen risiko. Tjenesten og alle produkter og tjenester, der leveres til dig gennem tjenesten leveres (undtagen som udtrykkeligt angivet af os) 'som den er' og 'som tilgængelig' til din brug uden nogen repræsentation, garantier eller betingelser af nogen art, hverken udtrykkelig eller underforstået, inklusive alle underforståede garantier eller betingelser for salgbarhed, salgbar kvalitet, egnethed til et bestemt formål, holdbarhed, titel og ikke-krænkelse.

Motorious, vores direktører, officerer, ansatte, agenter, kontrahenter, praktikanter, leverandører, tjenesteudbydere eller licensgivere er under ingen omstændigheder ansvarlig for enhver skade, tab, krav eller direkte, indirekte, tilfældige, straffende, specielle, eller følgeskader af enhver art, herunder uden begrænsning tabt overskud, mistet indtægt, mistet opsparing, tab af data, udskiftningsomkostninger eller lignende skader, hvad enten de er baseret på kontrakt, erstatning (herunder forsømmelse), strengt ansvar eller på anden måde, der skyldes din brug af nogen af ​​tjenesterne eller produkter, der er anskaffet ved hjælp af tjenesten, eller til ethvert andet krav, der på nogen måde er relateret til din brug af tjenesten eller ethvert produkt, herunder, men ikke begrænset til, fejl eller mangler i noget indhold, eller ethvert tab eller skade af enhver art, der opstår som et resultat af brugen af ​​tjenesten eller indhold (eller produkt), der er sendt, transmitteret eller på anden måde stillet til rådighed via tjenesten, selvom de får besked om deres mulighed. Da nogle stater eller jurisdiktioner ikke tillader udelukkelse eller begrænsning af ansvar for følgeskader eller utilsigtede skader, i sådanne stater eller jurisdiktioner, er vores ansvar begrænset til det maksimale omfang, der er tilladt ved lov.

PUNKT 14 - Kompensation

Du accepterer at skadesløsholde, forsvare og holde uskadelig Motorious Aps og vores ejere, datterselskaber, tilknyttede virksomheder, partnere, officerer, direktører, agenter, entreprenører, licensgivere, tjenesteudbydere, underleverandører, leverandører, praktikanter og ansatte, ufarlige for ethvert krav eller krav, herunder rimelige advokatsalærer, der er foretaget af enhver tredjepart på grund af eller opstået som følge af din overtrædelse af disse Servicevilkår eller de dokumenter, de indeholder med reference, eller din overtrædelse af nogen lov eller tredjeparts rettigheder.

PUNKT 15 - SEVERABILITET

I tilfælde af, at enhver bestemmelse i disse servicevilkår bestemmes for at være ulovlig, ugyldig eller ikke-håndhævelig, skal en sådan bestemmelse ikke desto mindre håndhæves i det fulde omfang, der er tilladt i henhold til gældende lov, og den ikke-håndhævelige del anses for at være adskilt fra disse vilkår for Service, en sådan afgørelse påvirker ikke gyldigheden og eksigibiliteten af ​​andre resterende bestemmelser.

PUNKT 16 - AFSLUTNING

Parternes forpligtelser og forpligtelser, der pådrages inden udløbsdatoen, overlever opsigelsen af ​​denne aftale til alle formål.

Disse servicevilkår er effektive, medmindre og indtil de opsiges af enten du eller os. Du kan når som helst opsige disse servicevilkår ved at underrette os om, at du ikke længere ønsker at bruge vores tjenester, eller når du ophører med at bruge vores websted.

Hvis du i vores eneste vurdering mislykkes, eller vi har mistanke om, at du har undladt at overholde enhver betingelse eller bestemmelse i disse Servicevilkår, kan vi også opsige denne aftale når som helst uden varsel, og du vil fortsat være ansvarlig for alle skyldige beløb til og med datoen for opsigelsen og / eller i overensstemmelse hermed kan nægte dig adgang til vores tjenester (eller dele heraf).

PUNKT 17 - HELE AFTALE

Manglen fra os med at udøve eller håndhæve nogen ret eller bestemmelse i disse Servicevilkår udgør ikke et afkald på denne ret eller bestemmelse.

Disse servicevilkår og eventuelle politikker eller driftsregler, der er offentliggjort af os på dette websted eller i forbindelse med Tjenesten, udgør hele aftalen og forståelsen mellem dig og os og styrer din brug af Tjenesten, erstatter enhver tidligere eller samtidige aftaler, kommunikation og forslag , uanset om de er mundtlige eller skriftlige, mellem dig og os (inklusive, men ikke begrænset til, tidligere versioner af servicevilkårene).

Eventuelle uklarheder i fortolkningen af ​​disse Servicevilkår skal ikke fortolkes mod den udpegende part.

AFDELING 18 - Lovgivning

Disse servicevilkår og eventuelle separate aftaler, hvor vi leverer dig Tjenester, skal styres af og fortolkes i overensstemmelse med lovgivningen i Flæsketorvet 34 København V DK 1711 Danmark

PUNKT 19 - ÆNDRINGER I SERVICEBETINGELSER

Du kan når som helst gennemgå den seneste version af Servicevilkårene på denne side.

Vi forbeholder os ret til efter eget skøn at opdatere, ændre eller erstatte nogen del af disse Servicevilkår ved at sende opdateringer og ændringer på vores websted. Det er dit ansvar at regelmæssigt tjekke vores websted for ændringer. Din fortsatte brug af eller adgang til vores websted eller Tjenesten efter udstationering af ændringer i disse Servicevilkår udgør accept af disse ændringer.

PUNKT 20 - KONTAKTINFORMATION

Spørgsmål om servicevilkår sendes til os på webshop@motorious.dk.

PUNKT 21 - VIRKSOMHEDSINFORMATION

Motorious Kødbyen ApS

Flæsketorvet 34

1711 København V

Danmark

Moms / CVR: DK 42995533

Motorious Copenhagen Privacy Policy

Denne fortrolighedspolitik beskriver, hvordan dine personlige oplysninger indsamles, bruges og deles, når du besøger eller foretager et køb fra www.motorious.dk ("Webstedet"). Motorious er den registeransvarlige for de personoplysninger, du indsender til os og er ansvarlig for dine personlige data i henhold til den danske fortrolighedslov (Persondataloven) til gennemførelse af EU's General Data Protection Regulation (GDPR) (EU) 2016/679. De data, vi indsamler fra dig, gemmes i Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde ("EØS"), men kan også overføres til og behandles i et land uden for EØS. Enhver sådan overførsel af dine personlige data vil blive udført i overensstemmelse med gældende love.

PERSONLIGE OPLYSNINGER VI SAMLER

Når du besøger webstedet, indsamler vi automatisk visse oplysninger om din enhed, herunder oplysninger om din webbrowser, IP-adresse, tidszone og nogle af de cookies, der er installeret på din enhed. Når du gennemser webstedet, indsamler vi desuden oplysninger om de individuelle websider eller produkter, du ser, hvilke websteder eller søgeudtryk, der henviste dig til webstedet, og oplysninger om, hvordan du interagerer med webstedet. Vi henviser til denne automatisk indsamlet information som "Enhedsinformation".


Vi indsamler enhedsinformation ved hjælp af følgende teknologier:

- "Cookies" er datafiler, der placeres på din enhed eller computer og inkluderer ofte en anonym unik identifikator. For mere information om cookies, og hvordan du deaktiverer cookies, kan du besøge http://www.allaboutcookies.org.

- "Logfiler" sporer handlinger, der forekommer på webstedet, og indsamler data inklusive din IP-adresse, browsertype, internetudbyder, henvisnings- / exit-sider og dato / tidstempler.

- "Web beacons", "tags" og "pixels" er elektroniske filer, der bruges til at registrere oplysninger om, hvordan du gennemser webstedet.

Når du foretager et køb eller forsøger at foretage et køb via webstedet, indsamler vi visse oplysninger fra dig, herunder dit navn, faktureringsadresse, forsendelsesadresse, betalingsoplysninger (inklusive kreditkortnumre, Paypal, e-mail-adresse og telefonnummer. Vi henviser til disse oplysninger som "ordreinformation".

Når vi taler om “Personlige oplysninger” i denne privatlivspolitik, taler vi både om enhedsinformation og ordreinformation.

HVORDAN BRUGER VI DINE PERSONLIGE OPLYSNINGER?

Vi bruger ordreinformationen, som vi indsamler generelt, til at udføre eventuelle ordrer, der er placeret via webstedet (herunder behandling af dine betalingsoplysninger, arrangering af forsendelse og give dig fakturaer og / eller ordrebekræftelse). Derudover bruger vi denne ordreinformation til:

- Kommuniker med dig;

- Screen vores ordrer for potentiel risiko eller svig; og

- Når i overenstemmelse med de præferencer, du har delt med os, give dig information eller reklame, der vedrører vores produkter eller tjenester.

Vi bruger enhedsinformationen, som vi indsamler for at hjælpe os med at screene for potentiel risiko og svig (især din IP-adresse), og mere generelt for at forbedre og optimere vores websted (for eksempel ved at generere analyser om, hvordan vores kunder gennemser og interagerer med webstedet og for at vurdere succesen med vores marketing- og reklamekampagner).

DELING DIN PERSONLIGE OPLYSNINGER

Vi deler dine personlige oplysninger med tredjepart for at hjælpe os med at bruge dine personlige oplysninger, som beskrevet ovenfor. For eksempel bruger vi Shopify til at drive vores online butik - du kan læse mere om, hvordan Shopify bruger dine personlige oplysninger her: https://www.shopify.com/legal/privacy. Vi bruger også Google Analytics til at hjælpe os med at forstå, hvordan vores kunder bruger webstedet - du kan læse mere om, hvordan Google bruger dine personlige oplysninger her: https://www.google.com/intl/da/policies/privacy/. Du kan også fravælge Google Analytics her: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

Endelig kan vi også dele dine personlige oplysninger for at overholde gældende love og forskrifter, for at svare på en stævning, søgekendelse eller anden lovlig anmodning om information, vi modtager, eller på anden måde beskytte vores rettigheder.

Personliseret reklame

Som beskrevet ovenfor bruger vi dine personlige oplysninger til at give dig målrettede reklamer eller marketingkommunikation, som vi mener kan være af interesse for dig. For mere information om, hvordan målrettet reklame fungerer, kan du besøge Network Advertising Initiative (“NAI”) uddannelsesside på http://www.networkadvertising.org/understanding-online-advertising/how-does-it-work.

Du kan fravælge målrettet annoncering ved hjælp af nedenstående links:

- Facebook: https://www.facebook.com/settings/?tab=ads

- Google: https://www.google.com/settings/ads/anonymous

- Bing: https://advertise.bingads.microsoft.com/en-us/resources/policies/personalized-ads

Derudover kan du fravælge nogle af disse tjenester ved at besøge Digital Advertising Alliance's opt-out portal på: http://optout.aboutads.info/.

SPOR IKKE

Bemærk, at vi ikke ændrer vores websteds dataindsamling og -praksis, når vi ser et Spor ikke-signal fra din browser.

DIN RETTIGHEDER

Hvis du er bosiddende i Europa, har du ret til at få adgang til personlige oplysninger, som vi besidder om dig, og til at bede om, at dine personlige oplysninger rettes, opdateres eller slettes. Hvis du gerne vil udøve denne ret, bedes du kontakte os via nedenstående kontaktoplysninger.

Hvis du er europæisk bosiddende, bemærker vi desuden, at vi behandler dine oplysninger for at opfylde de kontrakter, vi måtte have med dig (for eksempel hvis du foretager en ordre via webstedet), eller på anden måde forfølger vores legitime forretningsinteresser, der er anført ovenfor. Bemærk desuden, at dine oplysninger vil blive overført uden for Europa, herunder til Canada og USA.


DATA RETENTION

Når du afgiver en ordre gennem webstedet, opretholder vi dine ordreoplysninger til vores poster, medmindre og indtil du beder os om at slette disse oplysninger.


ÆNDRINGER

Vi kan opdatere denne privatlivspolitik fra tid til anden for at afspejle for eksempel ændringer i vores praksis eller af andre operationelle, juridiske eller lovgivningsmæssige årsager.

KONTAKT OS

For mere information om vores privatlivspraksis, hvis du har spørgsmål, eller hvis du ønsker at indgive en klage, bedes du kontakte os via e-mail på webshop@motorious.dk eller pr. mail ved hjælp af nedenstående oplysninger:

Motorious Copenhagen

Att .: GDPR ansvarlig (Mr. Krogh)

Flæsketorvet 34

København V

DK 1711

Danmark

-----

PRIVATLIVSPOLITIK, tillæg

MOTORIOUS ApS

Denne fortrolighedspolitik forklarer, hvordan MOTORIOUS ApS ("Vi", "os") behandler dine personlige oplysninger.

DATA CONTROLLER

Den enhed, der er ansvarlig for behandlingen af ​​dine personlige oplysninger, er:

MOTORIOUS Kødbyen ApS

Flæsketorvet 34

1711 København V

Virksomhedsnummer (CVR.nr.) 42995533

info@motorious.dk

+45 25121095

BESKRIVELSE AF FORARBEJDning

2.1 FORMÅL

FORMÅL nr. 1

EKSEMPLER:

TILSÆTNING AF Vores SERVICE: PERSONLIGE DATA ER ANVENDT TIL BESTEMMELSE TIL KONTAKT MED DIG PÅ POTENTIELT SALGPLANLÆGNING OG YDELSE AF WORKSHOP-BESØG OG ANDRE TJENESTER, DER KAN BESTILLES GEM I WEBSTEDET.

MARKEDSFØRING: PERSONLIGE DATA ER ANVENDT TIL MARKEDSFORANSTALTNINGER TIL FORMÅL, INKLUDERET TIL MÅL VORES KOMMUNIKATION MED DIG i betragtning af dine interesser og fokusområder og til at sende dig relevant produktfremme i form af I.A. NYHEDSBREVE

Optimalisering af brugerens erfaring på webstedet: PERSONLIGE DATA OPsamles ved hjælp af vores brug af vores websted. VI BRUGER DETALJER FOR AT OPTIMERE BRUGERENS ERFARING PÅ Vores hjemmeside og de tjenester, vi tilbyder. SE OGSÅ Vores COOKIE-POLICY.

FORRETNINGS- OG PRODUKTUDVIKLING:

STATISTIK: PERSONLIGE DATA BRUGES TIL BESTEMMELSE TIL SAMMENLÆGGNING AF STATISTIK TIL BRUG AF Vores hjemmeside.

---

2.2 KATEGORIER AF PERSONLIGE DATA

VI BEHANDLER FOLGENDE KATEGORIER AF PERSONLIGE DATA OM:

ORDINÆRE PERSONLIGE DATA:

EKSEMPLER:

Navn, adresse, e-mailadresse, telefonnummer,

TIDLIGERE JOBBHISTORIE, UDDANNELSE BAGGRUND, FORTSÆT / CV, Fødselsdato osv.]

Indkøbshistorie, brug af vores digitale tjenester,

NATIONALT IDENTIFIKATIONSNUMMER. CPR-NUMMER.

Følsomme personlige data:

 EKSEMPLER:

PERSONLIGE OPLYSNINGER OM RACIAL ELLER ETNISK OPRINDELSE, POLITISKE UDTALELSER, RETLIGE ELLER FILOSOFISKE MENINGER ELLER

Fagforeningsmedlemskab, genetiske data, bioometriske data til formålet med unikt identificering af en naturlig person

DATA VEDRØRENDE SUNDHED ELLER DATA VEDRØRENDE EN PERSONS SEXLIV ELLER SEXUEL ORIENTATION]

INGEN Følsomme personlige data behandles af Motorious APS.


OPLYSNINGER OM KRIMINALE forhold OG lovovertrædelser

EKSEMPLER:

Overtrædelser AF LOVGIVNINGER med strafansvar.


INGEN OPLYSNINGER OM KRIMINALE forhold  OG FORBrydelser behandles af Motorious APS.


---

2.3 KILDE TIL PERSONLIGE DATA

VI SAMLER DINE PERSONLIGE DATA FRA FØLGENDE KILDE (r):

EKSEMPLER

DIG SELV

EN TIDLIGERE MEDARBEJDER;

ONLINE KILDER, E.G. Sociale medier, der er offentligt tilgængelige;

OFFENTLIGE MYNDIGHEDER;

---

2.4 RETSGRUNDLAG FOR BEHANDLINGEN

VI BEHANDLER DINE PERSONLIGE DATA OM FØLGENDE RETSGRUNDLAG:

EKSEMPLER:

ARTIKEL 6.1.A (INDHOLD)

ARTIKEL 6.1.B (NØDVENDIGT FOR YDELSE AF KONTRAKT MELLEM DIG OG OSS)

ARTIKEL 6.1.C (Nødvendigt for os at overholde en retlig forpligtelse. Tilføj oplysninger om den juridiske forpligtelse)

ARTIKEL 6.1.F (NØDVENDIGT TIL UDVIKLING AF legitime formål med USA)

[BESKRIVER DE legitime interesser, der er fulgt, hvis 6.1.F ER ANVENDT SOM RETSGRUNDLAG OG FORSÆG OPLYSNINGER OM DIN BALANCERING AF DE ANDRE INTERESSER, DER ER BETALT]]


ARTIKEL 9.2.B (NØDVENDIGT TIL FORMÅLET MED GENNEMFØRELSE AF FORPLIGTELSER FRA BESKÆFTIGELSE, SOCIALE SIKKERHED OG SOCIAL BESKYTTELSE)

ARTIKEL 9.2.F (Nødvendig til etablering, øvelse eller forsvar af juridiske krav)

PUNKT 8 I DANSK DATISK BESKYTTELSESLAG TIL OPLYSNINGER OM STRAFFESAKER ELLER FORBUDSOVERSIGT.

AFDELING 11 I DANSK DATISK BESKYTTELSESLAG TIL INFORMATION OM NATIONALE IDENTIFIKATIONSNUMMER

---

2.5. MODTAGERE

VI DELER DIN PERSONLIGE OPLYSNINGER MED:

[LEVERANDØRER OG LEVERANDØRER SOM VI arbejder med for at hjælpe vores firma (betyder serviceleverandører, teknisk support, leveringstjenester og finansieringsinstitutioner);]

[GRUPPEENHEDER;]

[OFFENTLIGE MYNDIGHEDER.]

---

2.6. DATA RETENTION

VI OPHOLDER PERSONLIGE DATA, DER ER BEHANDLET TIL DETTE FORMÅL TIL:

EKSEMPLER:

OP TIL [PERIOD] FRA [REFERENCE].

[INDSÆT KRITERIER, der bruges til at bestemme perioden].

[HVIS MULIGE, FORDEL FORSKELLIGE OPBEVARINGSPERIODER FOR FORSKELLIGE KATEGORIER AF PERSONLIGE DATA OG / ELLER FORSKELLIGE BEHANDLINGSTILPOSITIONER, INKLUDERENDE HVOR GODKENDT, ARKIVERINGSPERIODER].

KONSEKVENSER FOR BEHANDLINGEN

Der vil ikke være nogen yderligere konsekvenser af behandlingen af ​​dine data.

Overførsler til lande uden for EU / EØS

Under ingen omstændigheder vil vi overføre personoplysninger til ethvert land uden for EU / EØS.

AUTOMATISKE BESLUTNINGER

Vi bruger under ingen omstændigheder automatiseret beslutningsproces.

OPLYSNINGER, obligatoriske

Visse oplysninger kan være obligatoriske.

DIN RETTIGHEDER

Du har følgende rettigheder:

Du har ret til at anmode om adgang til og berigtigelse eller sletning af dine personlige data.

Du har ret til at gøre indsigelse mod behandlingen af ​​dine personlige data og have behandlingen af ​​dine personlige data begrænset.

Især har du en ubetinget ret til at gøre indsigelse mod behandlingen af ​​dine personlige data til direkte markedsføring.

Hvis behandlingen af ​​dine personlige oplysninger er baseret på dit samtykke, har du retten til at trække dit samtykke tilbage til enhver tid. Din tilbagetrækning vil ikke påvirke lovligheden af ​​behandlingen, der udføres, før du trak dit samtykke tilbage. Du kan trække dit samtykke tilbage ved at sende en e-mail til info@motorious.dk.

Du har ret til at modtage dine personlige oplysninger i et struktureret, ofte brugt og maskinlæsbart format (dataportabilitet).

Du kan altid indgive en klage til en tilsynsmyndighed for databeskyttelse, f.eks. Datatilsynet.

Du kan tage skridt til at udøve dine rettigheder via e-mail til info@motorious.dk

Der kan være betingelser eller begrænsninger for disse rettigheder. Det er derfor ikke sikkert, for eksempel har du ret til dataportabilitet i det konkrete tilfælde - dette afhænger af de specifikke omstændigheder i behandlingsaktiviteten.

Last updated on: 10/03-20, where this text was uploaded to this page ("Terms of service, Payment information, Privacy Policy, Shipping rates & Refund policy") which is linked to from several places on this website, including but not exclusively the check-out page and Home-page.

Din indkøbskurv er tom

Tilbage til butikken